farahdura's FotoPage

By: farahdura alphabeta

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Feb-2009 02:45 Email | Share | | Bookmark
port baru

 
jemput melawat port baru:
http://ceketceket.blogspot.com

selamat tinggal fotopages,



Thursday, 5-Feb-2009 08:04 Email | Share | | Bookmark
to stop

 

sumber entry ini: http://cengkeh.net/content/157
Fotopages dari ISRAEL dan HENTIKANnya

Wed, 01/07/2009 - 9:59am — Harith

Mungkin dah ramai yang tahu atau dan mesti masih lagi yang tidak tahu bahawa Fotopages (http://fotopages.com) adalah kepunyaan ISRAEL dan servernya juga terletak di ISRAEL. Mengikut daripada maklumat whois ke atas domain tersebut, ianya di daftar di atas nama orang israel mungkin dan beralamat di Tel Aviv, Israel.

Sebagai bukti sila lihat link-link berikut:-

1. http://geotool.servehttp.com/?ip=62.219.18.18&host=www.fotopages.com
2. http://www.who.is/whois-com/ip-address/fotopages.com/

Lebih memalangkan lagi rakyat Malaysia adalah antara pengguna yang tertinggi, (link) astafirullah'azim .... jadi hentikan lah menggunakanya, tidak tahu berapa banyak wang dijana dari laman web ini untuk digunakan melakukan kejaman di Gaza sehinggakan 450 orang terkorban dan 2350 cedera.

Hentikan menggunakan fotopages, cari yang lain atau dapatkan hosting yang murah di malaysia dan jauh ianya pasti lebih baik. Sebar-sebarlah .....

Sumber: http://bob.my/fotopages-dan-hentikan/


Thursday, 5-Feb-2009 06:17 Email | Share | | Bookmark
encik pelik


spesis apakah ini
huhu...


Tuesday, 20-Jan-2009 06:00 Email | Share | | Bookmark
a preview: Aishah & Azizul



ini last page utk custom album diorang.
ehehe. sowiii ek korang, hope sgt faham kondisi saya,
will soon sssiap!
insya Allah sebelum kalian berangkat ke Melbourne.
(habish la cost meningkat if korang dah ke sana, fiuuuh! )


Friday, 9-Jan-2009 01:21 Email | Share | | Bookmark
alhamdulillah

tiada yang selayaknya yang patut dipanjatkan syukur,
mudahan Allah telah memberkati majlis kami... amiiin.

kali ni gambar gue! hehe.
these pics were captured by the twin bros- of course using my precious EOS350d
syukran jazilan wahai adik-adikku~ x pnah tgk korang rajin tahap gaban cam haritu!
eheee!

so kawan-kawan: AIN,NAD,FARA,NAJWA,ALIN,ECAH,EL,NORMIE,JASMI,SHIMI,JRY,TIGER,AWE,AJEM
rasanya ucapan terima kasih ajer mmg x cukup.....
mudahan Allah jua yg membalas budi baik kalian
utk QAY~ beb hadiah ko stuck kat Pos Malaysia Jln Chan Sow Lin.
hehe.jeles betul la posmen ni kan??? papehal pon THANX!
mekacih juga kat mama ARISSA~hainey.huhu. patut soh dia jot down sket bau baby dia kat guestbook CIK RA.
plus semua kawan-kawan yg sudi memeriahkan majlis saya haritu baik yg hadir (geng UIA,UKM-genetikusss,NAJLAA,AYA,matriks,kisas,smkgs 3KK,skgs-mama Aira)
(+ Tiha,Faridah n Wani yg ke kuale)
(++dua fotografer saya, )
mahupun yg mengirimkan doa,
semuanya RAWKS!!! (betulkan Normie eja cenggitu???)









[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net